ДСТУ 4069:2016 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови
ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб
ДСТУ 7811:2015 Реактиви. Метод тонкошарової хроматографії
ДСТУ 7832:2015 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук свинцю в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 7851:2015 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук хрому в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 7852:2015 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук нікелю в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 7853:2015 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук цинку в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 7908:2015 Якість ґрунту. Визначення хлорид-іона у водній витяжці
ДСТУ 7909:2015 Якість ґрунту. Визначення сульфат-іона у водній витяжці
ДСТУ EN 1483:2013 Якість води. Визначення вмісту ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії
ДСТУ ISO 1842:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення рН
ДСТУ 7831:2015 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук міді в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ГОСТ 20056-97 Пресервы из океанической рыбы специального посола. Технические условия
ГОСТ 26971-86 Зерно, крупа, мука, толокно для продуктов детского питания. Метод определения кислотности
ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умови
ДСТУ ISO 11870:2007 Молоко і молочні продукти. Визначення масової частки жиру. Загальні рекомендації щодо використання методів із застосуванням жиромірів
ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом
ДСТУ ISO 3890-2:2007 Молоко та молочні продукти. Визначення залишків хлорорганічних сполук (пестицидів). Частина 2. Контрольні методи очищення первинних екстрактів та підтвердження очищення
ДСТУ ISO 5517:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну
ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи
ДСТУ ISO 7875-1:2012 Якість води. Визначення поверхнево-активних речовин. Частина 1. Метод визначення вмісту аніонних поверхнево-активних речовин вимірюванням індексу метиленового блакитного (МБАР)
ДСТУ-Н CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів
ДСТУ 1732-92 Одяг верхній із натуральної та штучної шкіри за замовленнями населення. Загальні технічні умови
ДСТУ 2026-92 Полотна холстопрошивні синтетичні. Технічні умови
ДСТУ 2028-92 Iграшки. Ляльки. Фiгурки людей i тварин. Загальнi технiчнi умови
ДСТУ 2056-92 Вироби панчішно-шкарпеткові. Колготки, які виробляються на кругло-панчішних автоматах. Загальні технічні умови
ДСТУ 2167-93 Іграшки. Види та порядок проведення випробувань. Правила приймання
ДСТУ 2168-93 Іграшки. Методи випробувань
ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 2726-94 Шкіра для верху взуття. Технічні умови
ДСТУ 3140-95 Смоли епоксидні. Газохроматографічний метод визначення вмісту токсичних летких домішок
ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови
ДСТУ 3485-96 Взуття. Номенклатура показників якості
ДСТУ 3749-98 Консерви. Салати овочеві. Технічні умови
ДСТУ 3781:2014 Печиво. Загальні технічні умови
ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови
ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб
ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умови
ДСТУ 4069:2016 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови
ДСТУ 4112.26:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначання натрію
ДСТУ 4112.30:2003 Вина і виноматеріали. Визначання заліза. Контрольний метод
ДСТУ 4112.31:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначання міді
ДСТУ 4112.32:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначання кадмію
ДСТУ 4112.42d:2003 Концентрат виноградного сусла ректифікований. Метод визначання важких металів
ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови
ДСТУ 4770.4:2007 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук заліза в ґрунті в буферній амонійно-ацетатній витяжці з рН 4,8 методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 4770.5:2007 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук кобальту в ґрунті в буферній амонійно-ацетатній витяжці з рН 4,8 методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 4770.7:2007 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук нікелю в ґрунті в буферній амонійно-ацетатній витяжці з рН 4,8 методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 4770.8:2007 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук хрому в ґрунті в буферній амонійно-ацетатній витяжці з рН 4,8 методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 4770.9:2007 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук свинцю в ґрунті в буферній амонійно-ацетатній витяжці з рН 4,8 методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії
ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
ДСТУ 4927:2008 Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови
ДСТУ 4939:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м’ясні та м’ясорослинні. Методи визначення вмісту хлоридів
ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну
ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів
ДСТУ 4956:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення бензойної кислоти
ДСТУ 4958:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення сорбінової кислоти